Strafapplicatie installeren is de boodschap!


Er bestaan apps die ervoor zorgen dat je kan tellen hoelang je gestopt bent met roken, er bestaan apps die je calorieën optellen, je licht kunt uitdoen, een spelletje kunt spelen...MAAR ook applicaties die je straffen of belonen tijdens de blokperiode! Voor alle appverslaafden onder ons..:)

Hier 4 voorbeelden;

1 - Self Control: Deze app schakelt andere apps op je smartphone tijdelijk uit zodat je ze niet kan gebruiken. Zet Facebook, Whatsapp, Instagram of andere stoorzenders een tijdje uit voor een productieve studeerdag.

2 - RealCalc Scuebtufuc Calculator: Voor wie nog vlug de cosinus of een logaritme wil berekenen en zijn traditioneel rekentoestel even niet bij de hand heeft.

3 - GoConqr: Statistieken, Mindmaps, steekkaartjen, quizzen,... Deze app bundelt de mogelijkheden voor het verwerken van je leerstof.

4 - Procrastination Punisher: Een app voor de onverbeterlijke uitstellers. Op voorhand kan je instellen welke apps op welk moment geblokkeerd moeten worden. Waag je het toch om die apps te openen, dan wordt er een bedrag van jouw rekening aan het goede doel geschonken. Een lichter alternatief voor iOS is Yelling Mom, die je de oren van het hoofd zeurt op geregelde tijdstippen.

Bloktip van de dag? Installeren die handel!

Featured Posts
Recent Posts