Kies een goede studeeromgeving!


Studeren is veel toffer als men volledig goed zit, op de juiste plek met het juiste licht.

Ondertussen weet iedereen waar hij/zij het beste studeert. Sommigen studeren beter thuis, terwijl anderen meer geconcentreerd zijn in de bibliotheek. Zelfs als je thuis studeert, is het verstandig om je meteen te douchen en aan te kleden als je opstaat. Zo ben je veel alerter!

Je hebt een ruime tafel nodig voor al je studieboeken. En nog wat extra voor de dingen die je daarnaast nodig hebt: Pen, papier, post its... Bij de ideale studieplek heb je geen last van andere mensen die aan dezelfde tafel zitten te studeren en je hebt voldoende ruimte om je af en toe even uit te rekken zonder de mede-tafelgenoten een stamp te geven :)

Wat ook heel belangrijk is..O2!! Een goed geventileerde kamer met voldoende licht kan wonderen doen. Indien je snel begint te geeuwen tijdens het studeren kan dit betekenen dat er niet voldoende zuurstof is, probeer in je studentenkamer ook steeds een deur open te laten.

Wat nog?

Een goede kamertemperatuur! Niets zo hatelijk als in een koude of veel te warme ruimte blokken. Nooit gemerkt dat je tijdens het studeren in de winterperiode met die lekker warme trui, dichtbij de verwarming sneller moe gaat worden?

Verder raad ik ook iedereen aan om een voedingssupplement in te nemen die ervoor zorgt dat je genoeg vitaminen hebt om de blokperiode door te komen.

Probeer misschien eens de iEnhanced STUDENT?

Featured Posts
Recent Posts